Kalender 2021

Kalender 2021

Bol Pijl Events kan voor 2021 nog ingehuurd worden om een rally evenement te organiseren. Stuur ons via info@bolpijlevents.nl of ons contactformulier een bericht of bel ons om te informeren naar de mogelijkheden om mee te rijden met een van deze rally’s. Daarnaast kunnen we u op andere data uiteraard ondersteunen aangaande een automotive evenement zoals een rally en u desgewenst een offerte verstrekken.

De ” Beuningse Boys rally ” is tot nadere orde uitgesteld:

Gratis voor leden en hun partner. Niet leden & introducees betalen € 25

We starten op zondag 19 april om 11 uur in Beuningen en na het uitdelen van de instructies vertrekken de teams om de beurt, met eigen auto. Teamwerk is vereist om de route zonder verdwalen af te leggen. Zowel de lunch als de BBQ  ’s avonds zal op het bedrijfsterrein van onze clubleden plaatsvinden. Hiermee willen we onze leden de kans geven om hun bedrijf in de spotlights te zetten en de leden van de club op een informele manier kennis met hun bedrijf te laten maken.

Als lid van de businessclub mag je extra zakelijke relaties uitnodigen om deel te nemen aan de rit. Als bijrijder of met een eigen auto. Je partner mag gratis mee en per introducee betaal je € 25, dit is inclusief lunch en BBQ. Het wordt een gezellige en geheel verzorgde dag! Schrijf je dus vlug in om dit niet te missen.

Ook niet-leden die informeel kennis willen maken met onze businessclub zijn op dit event van harte welkom. Als niet-lid betaal je hetzelfde bedrag als onze introducees, € 25 per persoon.

Wil je mee rijden geef je dan op door te klikken op Beuningse boys rally.

 

 

 

 

 

 

 

“Tackle Back Rally” 2021

Tackle Back Rally 2021 t.b.v. de Mixed Hockey Club Ede .

In september organiseert Bol Pijl Events in samenwerking met de Mixed Hockeyclub Ede een rally ter ondersteuning van de Mixed Hockeyclub Ede.

Puzzel – tourrit door de Gelderse vallei en over de Veluwe; Ontdek ook nieuwe plekken in onze prachtige omgeving op een sportieve wijze vanuit uw eigen mooie bolide. Alle auto’s zijn welkom, maar aparte, sportieve, super, classic of cabrio’s zijn voor het plaatje uiteraard het leukst!

We rijden 2 routes, starten en eindigen bij de club. Daar wordt de dag afgesloten met een buffet. U kunt ook alleen het buffet meemaken!

Inloop vanaf 13:00 uur;

start rit 14:00 uur

  • Eerste route tot 15:30 uur, ; start tweede route 16:00 uur.
  • Finish en start borrel op de club om 17:30 uur
  • Kosten deelname rally € 75 p.p. (€ 150 per equipe)
  • Deelname aan buffetdiner € 25 p.p. (excl. drank).
  • Iedereen is welkom, ook niet leden MHC-Ede • Aanmelden? mail naar: info@bolpijlevents.nl